Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak in ruim kokend, gezouten water gaar. Giet af, maar bewaar wat van het kookvocht. Bak de knoflook even in wat olijfolie (niet bruin laten worden!) en voeg daar de raapsteeltjes aan toe met een paar eetlepels kookvocht van de pasta. Laat even stoven. Voeg citroenrasp en -sap toe en de ricotta en breng op smaak met zout en peper. Doe het raapsteeltjes-ricottamengsel bij de pasta in de pan en meng goed. Warm eventueel nog even door. Serveer met Parmezaanse kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

pasta naar keuze
1 teentje knoflook, gesnipperd
olijfolie
1 flinke bos raapsteeltjes
sap en rasp van  1/2 citroen
4 flinke eetlepels ricotta
1 klein handje geraspte Parmezaanse kaas

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.