Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Kook de penne beetgaar volgens gebruiksaanwijzing. Kook de romanesco in ca. 5 minuten beetgaar. Verwarm de melk op een matig vuur. Snijd de roomkaas in blokjes en laat ze in de melk al roerend smelten. Was de kruiden, dep ze droog en hak ze fijn. Roer de kruiden door de roomkaassaus. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Meng de pasta en romanesco met de hamblokjes en de saus. Warm het geheel voorzichtig nog even door. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel over vier borden en garneer met de pijnboompitten.

Ingrediënten

350 gr penne rigate (pasta)
1 romanesco, in roosjes
1 dl melk
200 gr roomkaas
bieslook
peterselie
50 gr pijnboompitten
200 gr hamblokjes
zout en peper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.