Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar. Verhit intussen in een grote pan de olijfolie. Laat de snijbiet in ca. 4 minuten al omscheppend slinken. Snijd de gormas in blokjes. Neem de snijbiet uit de pan en hak grof. Doe de gormas en crème fraîche in dezelfde pan en verhit tot de kaas gesmolten is. Meng de snijbiet erdoor en warm nog 1 minuut mee. Voeg eventueel zout naar smaak toe. Meng de pasta met de snijbiet-kaassaus en verdeel over twee diepe borden. Maal er royaal peper boven.

vegetarisch

Ingrediënten

hoofdgerecht, 2 personen

500 gram snijbiet, gewassen en grof gesneden
200-250  gr pasta
2 el olijfolie
150 gr gormas (mager mengsel van gorgonzola en mascarpone)
75 ml crème fraîche
zout en versgemalen peper

 

 

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.