Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Meng de honing, peper en sesamolie en smeer de aubergine in met het mengsel, rooster in een oven van 180 graden of op een niet te hete grill en draai de stukken regelmatig om totdat ze goudbruin zijn. Voeg zout naar smaak toe.

vegetarisch

Ingrediënten

Zoet en heet, heerlijk als bijgerecht met een lekker stuk vlees of bij roergebakken rijst. Met het pepertje kan je zo heet gaan als je zelf wil, van de milde Turkse pepers tot de superhete Madama Jeanette van de Suri-Toko. Ik vind de Surinaamse toko een beleving op zich, de enige plek op aarde waar je zoete aardappelen, bloedworst   en nephaar in dezelfde winkel kan kopen!

1 aubergine, in 4 parten gesneden
1 etl. honing naar keuze bijvoorbeeld Rotterdamse honing of honing uit uw omgeving.
1 peper in kleine stukjes gesneden, doe handschoenen aan bij de hele hete!
2 tl. sesamolie
grof zeezout

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.