Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verhit 3 eetlepels olie in een grote pan en bak de ui 2-3 minuten op matig vuur tot hij zacht is. Voeg de aardappelen en rijst toe en roer tot alles goed met olie is bedekt. Voeg 100 ml hete bouillon toe. Blijf roeren op matig vuur tot het vocht is opgenomen. Voeg steeds 100 ml bouillon toe tot alle bouillon is geabsorbeerd, de aardappelen gaar zijn en de rijst zacht en romig is (ongeveer 25 minuten). Voeg de Parmezaanse kaas en 2 eetlepels salie toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout en meng alles goed. Schep de risotto in vier kommen en besprenkel hem met de rest van de olie. Strooi de salie erover en garneer met de geschaafde Parmezaanse kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

50 ml olijfolie, extra vierge
1 rode ui, in dunne partjes
600 gr zoete aardappelen, geschild, in blokjes van 2 cm
400 gr risottorijst
ruim 1 l hete groentebouillon
80 gr Parmezaanse kaas, in kleine reepjes
3 el salie, in reepjes
extra geschaafde Parmezaanse kaas ter garnering

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.