Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Snijd de raapstelen in stukjes, was ze en laat ze uitlekken. Maak de uien schoon en snipper deze. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin eventjes de uien en knoflook. Voeg dan de raapsteeltjes, koriander, paprikapoeder en wat zout toe. Laat dit 10 minuten zachtjes stoven. Roer dan de zure room erdoor en bestrooi het met geraspte kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

500 gr raapsteeltjes
2 uien
olie
2 teentjes knoflook  
1/2 tl koriander
zout
1 tl paprikapoeder
1 bekertje zure room (crème fraïche)
50 gr Parmezaanse kaas
(eventueel uitgebakken spekjes)

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.