Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Wij hebben een vriendin die verzot is op felgekleurd eten. Zo serveert zij op haar verjaardag altijd felgroene pandancake, krijg je op Koningsdag gegarandeerd een oranje tompouce en verraste ze ons zelfs een keer, vrij dubieus, met blauwe risotto. Je kunt je vast voorstellen dat felroze eieren het voor haar ook helemaal zijn! Maak deze eieren minimaal 2 dagen van te voren.

vegetarisch

Ingrediënten

Hapje 12 personen:

6 eieren
1 rode biet
300 ml rode wijnazijn
1 tl mosterdzaad
1 tl venkelzaad
4 pimentbessen
3 blaadjes laurier
10 peperkorrels
snufje zout
tuinkers

 

 

Bereidingswijze

Kook de eieren in ruim water 8 minuten en spoel ze daarna af met koud water. Pel de eieren en leg ze in een gesteriliseerde weckpot. Schil de rode biet en snijd in dunne plakjes. Doe die bij de eieren in de pot. Doe alle overige ingrediënten met 200 ml water in een pan en breng aan de kook. Laat 2 minuten doorkoken. Giet het vocht over de eieren en bieten in de pot. Laat de eieren zo ten minste 2 dagen staan om ze felroze te kleuren. Je kunt de eieren 2 maanden bewaren in de pot. Snijd om te serveren de roze eieren doormidden en garneer met wat tuinkers.

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.