Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Vul een bakje met melk waar de geschilde schorseneren in kunnen. Schil de schorseneren ( tip: doe handschoentjes aan want schorseneren bevatten veel zetmeel en het plakt als de .....)Leg de schorseneren in het bakje melk tegen verkleuring. Zet een pan op met water en een handje bloem. Breng het aan de kook en snijd ondertussen de schorseneren in staafjes van 10 cm. Kook de schorseneren beetgaar. (voeg ook de melk toe dan blijven de schorseneren mooi wit) Giet de schorseneren af. Zet een koekenpan op met room en een gesnipperd sjalotje of uitje. Doe de schorseneren erbij, zorg ervoor dat ze niet helemaal onder staan. Breng alles aan de kook en laat de room helemaal inkoken, maar pas op, niet té ver want dan gaat de room in de schift. Voeg als de room mooi hangt aan het 'keukenverdriet' de dragon toe. Zout en peper erbij om het af te maken.

vegetarisch

Ingrediënten

1 lt melk
handje bloem
zout en peper
1 el gedroogde dragon
250 ml room
1 kg schorseneren
sjalotje of uitje

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.