Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verwijder de steel van de snijbiet en was de blaadjes goed. Smelt de boter in een grote koekenpan. Voeg de geperste knoflook en de snijbiet toe, breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en bak alles op matig vuur tot de snijbiet is geslonken. Leg de snijbiet op een snijplank, hak hem fijn met een hakmes en druk het overtollig vocht eruit. Schenk de slagroom in de koekenpan en verwarm het zachtjes. Voeg de snijbiet toe en roer tot het verwarmd is. Schep de snijbiet in een schaal en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

ca. 1 kg snijbiet
2 tl boter
1 teentje knoflook, geperst  
1/4 tl versgemalen nootmuskaat
80 ml slagroom
1 el geraspte parmezaanse kaas
zout en peper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.