Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Schrap de wortels en snijd ze in plakjes van  1/2 cm dik. Verwijder het onderste stuk van de snijbiet en maak de bladeren los van de stelen en was deze. Hak de blade grof en snijd de stelen in reepjes. Pel de ui, halveer hem en snijd in halve ringen. Verhit de olie in een pan en schep de ui met de stelen van de snijbiet in de pan. Fruit op halfhoog vuur omscheppend 2 minuten. Voeg de worteltjes, het blad van de snijbiet, de rozijnen en de witte wijn of de bouillon toe. Breng de groenten met wat zout en peper op smaak. Laat alles 10 minuten stoven met het deksel op de pan. Meng de roomkaas door de groenten. Het is ook erg lekker om hiermee flensjes te vullen.

vegetarisch

Ingrediënten

600 gr snijbiet
400 gr wortels
1 grote ui
2 el olijfolie
2 el rozijnen
50 ml droge witte wijn of groentebouillon
zout en versgemalen peper
125 gr roomkaas met knoflook

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.