Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Was de snijbiet goed en laat ze uitlekken. Maak de uien schoon en snijd deze in kleine stukjes. Verwarm de boter in een pan en bak de uien glazig. Strooi de havervlokken erover. Voeg de groentebouillon toe en breng de soep aan de kook. Doe er eventueel de in blokjes gesneden courgette bij. Laat hem 10 minuten doorkoken en voeg dan de snijbiet toe. Roer alles goed door en kook de snijbiet in ongeveer 5 minuten gaar. Haal de pan van het vuur en pureer de soep. Schep de soep in kommen en serveer met Parmezaanse kaas.

vegetarisch

Ingrediënten

500 gr snijbiet
2 uien
eventueel 1 courgette
2 el boter
4 el fijne havervlokken
1 l groentebouillon
geraspte Parmezaanse kaas

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.