Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Maak de sinaasappelboter. Meng in een kom de boter met de sinaasappelrasp, peterselie en wat zout en peper. Prak alles moet een vork heel goed door elkaar. Rol de boter in vetvrij papier of keukenfolie, of laat het gewoon in de kom. Leg de boter in de koelkast om het weer hard te laten worden. Breng in een grote pan water aan de kook. Blancheer de spruitjes hierin 3 minuten. Spoel ze lang af met koud water (zodat ze niet verder garen) en zet apart. Smelt vlak voor het serveren 15 gram sinaasappelboter in een koekenpan en voeg de spruitjes en cashewnoten toe. Bak al roerend 2-3 minuten. Serveer met de extra sinaasappelboter erover.

vegetarisch

Ingrediënten

500 gr spruitjes, schoongemaakt
40 gr boter, zacht
Geraspte schil van een 1/2 sinaasappel
Klein handje verse (platte) peterselie, fijbgehakt
200 gr cashewnoten, grof gehakt
zout en peper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.