Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Pel en halveer de ui en knoflook. Leg ze in een bolzeef en hang de zeef in de pan van de aardappels. Kook de aardappels in ruim water met zout in circa 20 minuten gaar. Was de winterpostelein en hak grof. Bak in een droge koekenpan de spekjes uit. Verwarm de melk. Haal de zeef met ui en knoflook eruit. Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de melk en olie. Meng de winterpostelein, kappertjes en spekjes erdoor. Breng de stamppot op smaak met zout en peper. Schep de stamppot op de borden en bestrooi het gerecht met geraspte Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

1,5 kg kruimige aardappels
1 ui
1 teentje knoflook
zout & peper
300 gr winterpostelein
2 dl melk
200 gr spekjes
flinke scheut olijfolie
2 el kappertjes
vers geraspte Parmezaanse kaas
roestvrijstalen bolzeefje
pureestamper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.