Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Breng een pan met water aan de kook en blancheer hierin de sperziebonen 4 minuten. Spoel ze koud onder de kraan. Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de ui met een snuf zout. Voeg de knoflook en maiskorrels toe en bak al omscheppend een minuut of 6. Voeg de sperzie- en boterbonen, de bouillon en de partjes tomaat toe en laat afgedekt op laag vuur nog 5 – 10 minuten sudderen. Roer de boter en de kruiden erdoor en breng de succotash op smaak met zout en versgemalen peper.

 

vegetarisch

Ingrediënten

Recept van 2 personen

200 gr sperziebonen
2 el olijfolie
1 ui, in halve ringen
2 teentjes knoflook, gesnipperd
korrels van 2 verse kort gekookte maiskolven
150 gram gare boterbonen
125 ml groentebouillon
2 kleine tomaten, in partjes
30 gram roomboter
handje bieslook of basilicum, fijngesneden

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.