Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
VivianBarry19.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 C. Spreid de walnoten naast elkaar uit op een bakplaat en rooster ze ongeveer 7 minuten tot ze knapperig zijn. Laat ze enigszins afkoelen en hak ze grof. Snijd de kip in stukjes van 2-3 cm. Roer voor de dressing de yoghurt, mierikswortel, mayonaise en het citroensap goed door elkaar in een grote kom. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de walnoten, de stukjes kip, de druiven, de bleekselderij en de appelblokjes om met de dressing. Schep er tot slot de reepjes sla door. I.p.v. kip is het ook lekker om gerookte tofu te nemen.

vegetarisch

Ingrediënten

40 gr walnoten
150 gr gerookte kipfilet of reepjes tofu
175 ml magere yoghurt
1 tl mierikswortel (potje of tube)
2 el mayonaise
2 el verse citroensap
350 gr blauwe druiven, doormidden gesneden, zonder pitjes
3 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
2 appels ongeschild, in blokjes
1 klein kropje sla, in dunne reepjes
zout en peper

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.