Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180C. Smelt de boter in een pan en fruit de prei rustig op laag vuur tot hij zacht is. Schep in een ingevette ovenschaal. Bestrooi de zalmfilets rondom met zout en peper en leg bovenop de prei. Klop de wijn, slagroom, maïzena en royaal peper en zout in een kom door elkaar. Knip de dille fijn en roer erdoor. Meng ook de kappertjes erdoor. Giet in de schaal en zet die 10 tot 12 minuten in de oven tot de zalm net gaar is. (Controleer in het midden van de zalm met een scherp mes, als de zalm net niet meer rauw is, is ie het lekkerst. Knijp er wat vers citroensap boven uit.

Ingrediënten

4 zalmfilets
2 preien, in heel dunne ringetjes (alleen het wit en licht groen, gebruik de rest in bijv. groentesoep)
200 ml droge witte wijn
200 ml slagroom
1 el maïzena
2 el kappertjes
1/2 bosje verse dille
kneepje vers citroensap
klontje boter
zout en peper uit de molen

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.