Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties
barryvivian.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Verrassende recepten

Bereidingswijze

Snipper het uitje en de knoflook. Schil het stukje gember en snijd fijn. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de peper en snijd fijn. Verhit de olie in een grote, diepe (soep)pan en fruit hierin de ui, knoflook, gember en peper. Voeg de zoete bataatstukken toe als de ui glazig begint te worden en bak 5 minuten mee. Voeg dan de bouillon en kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat het geheel 20 minuten zachtjes pruttelen met het deksel op de pan, tot de bataat zacht is. Pureer de soep in een blender of met de staafmixer. Breng op smaak met limoensap, zout en peper. Zet de soep op een laag vuurtje en voeg de spinazie of snijbiet toe. Warm alles even goed door, tot de spinazie net begint te slinken. Serveer direct.

vegetarisch

Ingrediënten

Soep voor 4 personen:

2 el olie
1 ui
2 teentjes knoflook
1 cm verse gember
sap van 1 limoen
desgewenst 1 rode peper
800 gr zoete bataten in stukken gesneden
600 ml groentebouillon
400 ml kokosmelk
eventueel 150 gr jonge spinazie of grof gehakte snijbiet
zout en peper 

 

 

Zoek op een gerecht of ingrediënt

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.