Het Groentenabonnement reglement

Abonnement

Je ontvangt iedere week een pakket biologische groenten en /of fruit en aardappelen. De betaling gaat via een automatische incasso per maand achteraf. We schrijven altijd af ná de laatste levering van de maand. We handelen volgens de SEPA regels.

Opzegging

Je kunt eenvoudig opzeggen. Er is geen opzegtermijn; we zouden het echter wel fijn vinden als je ongeveer 4 weken van te voren laat weten dat je met het abonnement wilt stoppen, dit in verband met de (teelt) planning.

Wijziging abonnement

Je kunt eenvoudig je abonnement wijzigen door een mailtje te sturen.

Als je vóór vrijdag 8.00 uur mailt, kan de wijziging de volgende week al ingaan.

Vakanties

Vakanties kunnen via het vakantie-opgave formulier worden doorgegeven. Doe dit graag tijdig, dat is fijn voor onze planning. LET OP: de afzegging moet uiterlijk vrijdag 8.00 uur bij ons binnen zijn voor de volgende week. De niet geleverde pakketten worden niet in rekening gebracht.

Regels bij het afhalen en de diverse verpakkingen

  • Kijk op de pakbon of je naam erop staat (de inhoud van het pakket staat ook op de bon).
  • Kijk wat er voor je klaarstaat in de kolommen achter je naam.
  • Neem alleen datgene mee wat op de pakbon staat. Als je denkt dat er iets mis is, neem dan contact op met ons, neem niets anders mee, je neemt dan iets van een andere abonnee mee en de eventuele fout is dan niet meer te achterhalen.
  • Kruis je naam aan op de pakbon als teken dat je geweest bent.
  • Klap de krat in en stapel hem op.

De groenten zijn zo min mogelijk verpakt. Neem zelf een tas mee naar het afhaaladres om de groenten uit het 2 en 4 persoons groentepakket mee te nemen. De krat blijft op het afhaaladres.

De herbruikbare tassen van het 1 persoons- combi- en fruitpakket en ook de netzakjes van de aardappelen en perssinaasappels gaan mee naar huis. Graag de volgende week netjes gevouwen weer inleveren op het afhaaladres. Het hergebruik is echt milieuwinst, probeer dat zoveel mogelijk te doen!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?